Igår fick vi åka in till akuten på inrådan från 1177. Ha feber när man går på pencillinkur gillade de inte riktigt. Däremot verkar inte 1177 och vårdcentralerna/akuten vara riktigt synkade i sina åsikter. På akuten blev vi lite halvdissade och fick åka hem utan att ens träffa läkare, trots att Mollie hade stundtals problem med andningen. Tempen och checka puls så fick vi åka hem sen.  Kändes lite konstigt när 1177 precis sagt att vi måste direkt till öronläkaren. I Kristianstad finns det dock Max, så fick testa en av deras nya vegoburgare, så helt i onödan var ju inte resan. 😉

Mollie less på alla pencillinkurerImorse kändes det lite hopplöst. Mollie mådde sådär och efter gårddagens diss kändes det inte helt motiverat att gå till vårdcentralen. Första sjuksköterskan var inte så hoppfull heller. Men väl hos doktorn så kollade han henne i öronen och sa ”Oooj”, det var rätt stark öroninflammation. Stackars Mollie, som vi skällt på henne och bråkat så har hon haft så ont. Trots att hon går på pencillin så växte sig inflammationen starkare. Så har fått ny pencillin. Kändes först helt hopplöst att börja om från början. Men detta pencillinet är betydligt enklare, lägre dosering och  mer sällan och smakar bättre så kommer bli betydligt enklare. Denna kur har inget slutdatum, utan hon ska vara symptomfri i 3 dagar sen är det slut.  Mollie har känts betydligt piggare idag så nu känns det hoppfullt om ett slut på detta.

2 comments on “vabruari och 6e pencillinkuren påbörjad – check”

  1. Ja vad gör man i detta läget? Litar på läkarna såklart – alternativet är att gå läkarutbildningen själv – men då är öronproblemen sen länge över – bättre då att satsa på att tösabiten själv utbildar sig till läkare! 🙂 Tills dess är det bara att bita ihop och göra så gott man kan! Kram!

    • Ja. Kan inte göra så mycket annat :/ hon kan inte gå runt o ha så ont heller. Man får hitta bra läkare o hålla sig till dem, vi har ju stött på bättre o sämre om man säger så 🙂 om hon bara håller sig frisk nu ett tag så hon kan få rör i örat så ska det förhoppningsvis bli bättre 🙂

Kommentera