Det var evigheter sedan jag skrev något här så tänkte att det var dags nu.

Var börjar man?! Vi börjar med det viktigaste i våra liv, Mollie. Mollie har börjat och slutat förskolan Borggården i Vinslöv. Att gå på förskola är något som passar Mollie. Vi fick skola in henne i Vinslöv då Hässleholm inte hade plats så lite bökigt med att köra 2 vändor till Vinslöv varje dag men det har det varit värt. Nu har Mollie fått plats på förskola i Hässleholm så hon börjar där till hösten. Nu är det sommarlov för prinsessan. Jag börjarförstå när folk säger att tiden går så snabbt med barn. Det var en vändpunkt när Mollie fyllde 1. Helt plötsligt sov hon mycket bättre, kunde leka själv och allt blev så mycket lättare. Innan gick jag alltid och la mig tillsammans med Mollie för nätterna var tuffa med många uppvakande och gnällande. Nu sover hon nästan hela nätterna igenom och har nu börjat sova i egen säng. Nästa steg blir att sova i sitt eget rum men just nu är jag så nöjd över att hon sover bättre och verkar trivas att sova i egen säng. Det händer så mycket varje vecka med henne så det är svårt att komma ihåg alla framsteg. För att nämna några; hon sitter på toa numera (hon gillar att sitta där och titta i bok), hon verkar anamna engelska rätt bra (blir både mamma och pappa och mummy and daddy) Så jag är som alla andra föräldrar; stolt över min underbara dotter <3

20160610_155342
Mollie åker båt

 

 

Vad händer mer? Mycket av min andra tid går åt att fixa vid vår kolonilott, Molliewood. Sofie och jag har fått
en del gjort under våra drinkkvällar där. Finns inget bättre än att rensa rabatter med ett glas vin i handen. Men så mycket det är kvar. Robban och jag tog det sista penseldraget häromdagen. Iaf den röda färgen. Om vi inte behöver måla 1 gång till på nåt ställe. Grannarna tycker att vi har gjort ett superjobb och visst ser man det ibland. Men vi har glömt bort det viktigaste med att vi skaffade kolonistugan; Njuta! Det har blivit för lite av den varan så bättring krävs av oss. Fast det finns några projekt till som vi behöver ordna. En ny uteplats och sedan renovera alla fönster. Odlingen får vänta tills nästa år. Har skördat en massa potatis, sallad och annat gott. Men det hinns inte med, det tar en massa tid och energi. Och efter ha varit sjuk (visserligen bara i 2 dagar) i hög feber så inser jag att jag måste börja prioritera. Att vara småbarnsföräldrar, renova stuga, sköta om hemmet och odla är lite för mycket just nu.

Idag har vi äntligen fått vår nya säng (efter 2 veckor på madrass på golvet) och det ska bli så skönt att få krypa ner i en lyxig fin säng. Som att sova på hotell 🙂
20160506_161738 20160522_113934 20160531_200346  20160602_150941   20160621_202101 20160627_195956 20160603_200516

Kommentera