Så var semestern slut och då var det dags för en ny förskola som vi hittat närmre utanför Hässleholm.  Vi har valt en i utkanten ute i skogen då vi känt att bästa möjligheter för utflykter och utevistelse fanns där. Men det är ändå rimligt avstånd, ca 10-15 min att cykla.    Det svåra med att ha haft två förskolor är ju att oftast har de ju sina för och nackdelar. Något vi saknar från förra förskolan är sång och dans, som Mollie verkligen älskade. Men på det stora hela känns det bra,, och det som känns mindre bra känns som det kanske går att ordna framöver.  När vi har sagt till så har de agerat proffsigt, så det ska nog lösa sig. 🙂

Under semestern har vi inte gjort något jätteavancerat, vi har denna sommar velat hålla oss hemma lite. Men vi hann ändå en vända till Stockholm och en dygnskryssning till Finland.  Sen gjorde vi även en hel del dagsutflykter.  Det har vart riktigt mysigt och Mollie växer så det knakar, både fysiskt och mentalt, vi har svårt att hänga med.

Vi har tyvärr också fått förflytta två till katter. Vi hade svårt att få ihop det med sömn och att underhålla dem. Syrran hade blivit av med sina, så det kom ett bra tillfälle till att hon kunde på prov ta hand om dem, och det har gått kanon hittils.

Bjuder på lite bilder och videos:

 

New video by Robert Blomqvist / Google Photos
New video by Robert Blomqvist / Google Photos

 

Kommentera