Har vart en helt fantastisk helg.  Vi har haft en riktigt bra period nu sista tiden. Mollie har vart så glad och positiv och sovit rätt så gott. Känns som vi börjar få koll på läget och få det stabilt, både relationsmässigt mellan mig och Jennie men även mellan oss och Mollie. Mycket är tack vare bättre sömn tror jag, konflikthantering och tålamod kontra sömnbrist är ingen bra kombo.

Hon har börjat acceptera barnvagnen igen, så vi blir inte lika isolerade hemma. Man kan gå ut på promenader. Såklart ibland blir hon less, men då accepterar hon att promenera intill.

Har vart på ”gympa” både lördag och söndag. Idag har Jennie vart på Ullared hela dagen, så blev ingen innebandy för mig utan det blev ”gympa” igen. Här i Hässleholm finns två större fotbollslag som brukar hålla till i trean, båda två hyr varsin gympasal och har dem öppna för barn mellan 2-5 år. Och nu börjar Mollie verkligen uppskatta det, innan var hon klängig på oss och blyg i en halvtimme, nu springer hon i princip fritt direkt och man märker när man närmar sig att hon vet vart vi är på väg, speciellt på lördagarna när det är i skolan alldeles intill oss, då fattar hon nog nästan direkt i dörren.

Peter har vart på besök i helgen, han fick sova över då tågen inte gick. Han har rätt lång erfarenhet i förskolan, så han är rätt skicklig på Mollie. Mollie är ju rätt blyg, men går rätt fort för honom att charma upp henne.  Idag när vi var och handlade och jag hade både barnvagn och korg så ville såklart Mollan bli buren, vilket givevis inte gick. Hon blev ledsen men Peter fintade bort henne och sen var han favorit framför mig då pappa var ”dum” 🙂

Är så glad över vår overall, den är pissedyr, vi köpte den begagnad för 500, kostar 1200 ny, men det är så värt det. Jag var lite orolig att den skulle vara för varm då den är utvecklad för ”norrländskt klimat” och kalla temperaturer, men den andas verkligen, så hon blir aldrig svidd, så hon har den även vid 0 gradigt när vi vet hon ska vara ute länge.

 

Kommentera